Ga terug
+ servings

Verse tartaarsaus

Gang: Sauzen
Voorbereidingstijd: 3 minuten
Totale tijd: 3 minuten
Porties: 4 personen
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 sjalot fijngesneden
  • 1 el bieslook fijngesneden
  • 2 mini augurken in plakjes of kleine blokjes (naar wens)
  • mayonaise
  • peper
  • zout
  • 1 el kappertjes optioneel
  • ½ el dragon optioneel, fijngesneden
  • 1 el peterselie optioneel, fijngesneden

Instructies

  • Kook de eieren hard (ongeveer 8-10 minuten) en laat ze schrikken in koud water.
  • Snijd ondertussen de sjalot, de kruiden en de augurkjes in fijne stukken
  • Pel de eieren en plet ze met een vork tot ze kruimelen.
  • Voeg alle ingrediënten toe aan de mayonaise, kruid met rijkelijk peper en zout en roer het geheel onder elkaar tot je de tartaarsaus bekomt.
  • Proef en kruid eventueel bij.