Ga terug

Hamburger met lamsvlees en muntsaus

Gang: Hamburgers
Keuken: Oosters
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Recept afdrukken

Ingrediƫnten

  • 600 gram lamsgehakt
  • muntsaus *
  • peper
  • zout
  • 4 Hamburgerbroodjes

Instructies

  • Verdeel het gehakt in ballen van 150 gram en vorm er hamburgers van.
  • Zet een braadpan op een hoog vuur. Smelt hierin een klontje boter.
  • Bak de hamburgers ongeveer 4 Ć  5 minuten aan elke kant.
  • Bestrooi ze met peper en zout.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden en zet op grillstand.
  • Leg de 4 opengesneden hamburgerbroodjes op een met bakpapier bedekte ovenschaal. Leg ze met de platte kant naar boven gericht en plaats ze in de voorverwarmde oven.
  • Haal ze uit de oven als ze goudbruin beginnen zien.
  • Beleg de hamburger broodjes met de burger en doe er muntsaus over.
  • Nu zijn ze klaar om te serveren. Een hamburger is altijd lekkerder als ze warm geserveerd wordt.