Ga terug
+ servings

Kipburger met Indisch tintje

Smaakvolle kipburger met Indisch tintje
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 4 hamburgers
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 filets kip Filets van ongeveer 120 gram per stuk
  • 190 gram tandoorisaus
  • 4 eetlepels mangochutney
  • 1 scheut arachideolie
  • 1 bakje Griekse yoghurt
  • 4 blaadjes munt

Instructies

  • Bak de kipfilets in een hete bakpan aan beide zijden bruin.
  • Zet het vuur laag en voeg de tandoorisaus bij de filets. Laat het vlees 10 minuten pruttelen in de saus. Kruid met peper en zout.
  • Grill de broodjes met de snijkant naar boven in de oven.
  • Hak de gewassen muntblaadjes fijn en meng ze door de Griekse yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bouw de hamburgers als volgt op: leg de filets op het broodje, daarop wat mangochutney en werk af met de yoghurt. Doe de broodjes dicht en serveer onmiddellijk.