scheutenJe kan kiezen tussen een scheutenmix, bietenscheuten of een andere soort.
1tomaatin schijven
400gramwitte visvb. tongfilet
peper
zout
viskruiden
½citroensap
4hamburgerbroodjesopengesneden
Instructies
Maak de koolsla-scheutenmix
Voor het bereiden van de koolsla verwijzen we naar het recept bij 'bijgerechten' (zie link onderaan in notities). Voeg als laatste stap de scheuten toe en meng onder de koolsla. Zo krijg je een koolsla-scheutenmix.
Grill de vis
Verwarm de grillpan op een hoog vuur.
Leg de vis op de grillpan en laat 1 à 2 minuten bakken tot er streepjes te zien zijn. Draai de vis om en grill de andere kant op dezelfde manier. Breng op smaak met peper, zout eventueel viskruiden. Drup er wat citroensap over.
Beleg de broden
Beleg de onderste helften met de koolsla-scheutenmix. Leg er dan een schijfje tomaat, en 2 of drie kleine stukjes vis op. Werk af met wat extra koolsla-scheutenmix en de bovenste helften van de broodjes. Serveer en geniet!