• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

BurgerBites

  • Blog
  • Wereldburgers
    • Amerikaanse Hamburgers
    • Aziatische hamburgers
  • Hamburgers met...
    • Hamburgers met kaas
    • Hamburgers met blauwe kaas
    • Hamburgers met bacon
  • Vegetarische Hamburgers
    • Tofu Burger
  • Hamburger garnituren
    • Worcestersaus
    • Hamburger sauzen
    • Uien bakken voor hamburgers

Frisse koolsla

Deze koolsla kan je gebruiken als bijgerecht of als topping op je hamburger, bijvoorbeeld bij de "Visburger met gegrilde tongfilet en koolsla".

Frisse koolsla

Gang: Bijgerechten, garnituren
Servings: 4 personen
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram witte kool geraspt
  • 150 gram wortelen geraspt
  • 1 ui rode, in halve ringen
  • 2 el mayonaise
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el peterselie fijngehakt
  • ½ appelsien sap

Instructies

  • Doe de geraspte koolsla, wortelen en uiringen in een kom. Voeg de griekse yoghurt, mayonaise en sap van de halve sinaasappel toe. Meng alles door elkaar en voeg als laatste de peterselie toe.

« Visburger met gegrilde tongfilet en koolsla
Visburger met witte vis en scampi »

Primary Sidebar

Onze favoriete hamburgers

hamburger met ei

Smaakvolle hamburger met ei

Wie kan er nu niet genieten van een spiegeleitje bij het ontbijt? Maar ook op een hamburger is een eitje niet te versmaden.

Hamburger met rosbief en erwtenpuree

Hamburger met rosbief en erwtenpuree, een echte aanrader! Bij deze hamburger voegen we dunne rosbieflapjes toe en zal het je hunker naar vlees zeker doen stillen. Met de erwtenpuree geeft het een heerlijk verrassende smakencombinatie. Neem een 20 minuten extra de tijd en maak dit recept helemaal af met verse mayonaise en potato wedges. TIP:...

Meer Lezen

Hamburger met crispy onion rings en barbecuesaus

Aan crispiness zal het bij deze burger niet mankeren. We zoeken de Amerikaanse sfeer op met deze hamburger met onion rings en barbecuesaus.

Zo maak je verse frieten

Niets beter dan verse frieten, toch? Wist je dat echte Belgische frieten gemaakt worden van bintjes en 11 mm breed zijn? Het bintje is een erg stevige aardappelsoort en daardoor erg geschikt voor het maken van frieten. Snij de friet breed genoeg. Zo proef je effectief nog de smaak van de aardappel na het bakken....

Meer Lezen

Frietjes van zoete aardappel

De perfecte frietjes van zoete aardappel: Zacht van binnen, crunchy vanbuiten. Door een simpele truc maak je jouw zoete aardappelfrietjes extra krokant. Een aanrader als bijgerecht voor een van onze hamburgers! De zoete-aardappelfrietjes gaan lekker samen met onze pittige variant op mayonaise. Ben je meer fan van de gewone aardappel? Dan raden we jou dit...

Meer Lezen

Meer hamburgers

Copyright BurgerBites 2025 by Aria | Privacy verklarking | Cookiebeleid