• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

BurgerBites

  • Wereldburgers
    • Amerikaanse Hamburgers
    • Aziatische hamburgers
  • Hamburgers met…
    • Hamburgers met kaas
    • Hamburgers met blauwe kaas
    • Hamburgers met bacon
  • Vegetarische Hamburgers
    • Tofu Burger
  • Hamburger garnituren
    • Worcestersaus
    • Hamburger sauzen
    • Uien bakken voor hamburgers

Zelf cocktailsaus maken

Zelf Cocktailsaus maken is zeker niet moeilijk. Met deze cocktailsaus kan je elke burger naar een hoger niveau tillen. We roeren niet zomaar ketchup met mayonaise bij elkaar, maar maken het een tikkeltje specialer. Volg de stappen en voeg hem toe aan gelijk welke burger. Op de hamburger met gegrilde kip bijvoorbeeld past hij perfect!

Cocktailsaus met extra touch

Gang: Sauzen
Voorbereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 2 minuten
Porties: 100 ml
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ei enkel de eierdooier
  • 1 el mosterd
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 2 el ketchup
  • 1 rode uien
  • peper
  • zout

Instructies

  • Schil de rode ui en snijd het in zeer fijne blokjes*.
  • Klop de dooier los.
  • Roer de mosterd door de losgeklopte eierdooier.
  • Voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe en blijf het geheel opkloppen.
  • Roer er vervolgens de ketchup en de uienblokjes door.
  • Kruid met peper en zout

*Hoe je een ui het beste snijdt, kan je hier bekijken.

Tags: cocktailsaus, saus Categorieën: Hamburgergarnituren & Sauzen Gepubliceerd op

Previous Post: « Gehaktburger met gesmolten kaas
Next Post: Hamburger met gegrilde kip »

Primary Sidebar

Onze favoriete hamburgers

Hamburger met ham, kaas en ananas

Hamburger met ham, kaas en ananas

Dit is een heerlijke hamburger op basis van ham, kaas en ananas. Door de klassieke hamburger aan te vullen met enkele ingrediënten creëren we een heel nieuwe ervaring in de mond. Houd je niet van vlees? Probeer een van onze vegan alternatieven: de portobello burger met avocado! (*) Gebakken uitjes kan je kopen in de…

Meer Lezen

Crispy onion rings

Deze crispy onion rings zijn het ideale bijgerecht voor een van onze hamburgers. Kan je er niet genoeg van krijgen? Volg dan dit recept en leg ze ook tussen de hamburger!

Zelf potato wedges maken

Potato wedges zijn aardappelen gesneden in halve maantjes. Ze zijn iets dikker dan frieten wat er voor zorgt dat je de aardappel zelf beter smaakt. Met de juiste bereidingswijze en hoeveelheid kruiden krijg je heerlijk krokante wedges als resultaat. Serveer ze bij je hamburger of in een klein bordje als fingerfood.

Meer hamburgers

Copyright BurgerBites 2021 by Aria | Privacy verklarking | Cookiebeleid