Zelf Cocktailsaus maken is zeker niet moeilijk. Met deze cocktailsaus kan je elke burger naar een hoger niveau tillen. We roeren niet zomaar ketchup met mayonaise bij elkaar, maar maken het een tikkeltje specialer. Volg de stappen en voeg hem toe aan gelijk welke burger. Op de hamburger met gegrilde kip bijvoorbeeld past hij perfect!
Cocktailsaus met extra touch
Porties: 100 ml
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ei enkel de eierdooier
- 1 el mosterd
- 100 ml zonnebloemolie
- 2 el ketchup
- 1 rode uien
- peper
- zout
Instructies
- Schil de rode ui en snijd het in zeer fijne blokjes*.
- Klop de dooier los.
- Roer de mosterd door de losgeklopte eierdooier.
- Voeg beetje bij beetje de zonnebloemolie toe en blijf het geheel opkloppen.
- Roer er vervolgens de ketchup en de uienblokjes door.
- Kruid met peper en zout
*Hoe je een ui het beste snijdt, kan je hier bekijken.